Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da danes dne 2.10.2018 med 19.00 in 20.00, lahko pride do krajše prekinitve delovanja stare aplikacijie VEP.si in storitve AS4, zaradi nujnih vzdrževalnih del.

Hvala za razumevanje.

Ekipa EIUS d.o.o. - VEP.si

Spoštovani uporabniki,

prejeli smo obvestilo s strani UJP, da bo v četrtek, 30. 8. 2018, predvidoma od 9. ure do 10. ure, zaradi vzdrževanja sistema v Upravi Republike Slovenije za javna plačila, onemogočen dostop do spletnega portala UJP eRačun.

Lep pozdrav,

Ekipa eIUS d.o.o. - VEP.si

Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da bo v četrtek dne 9.8.2018 med 19.00 in 20:00 krajša prekinitev storitev VEP.si, zaradi nujnih vzdrževalnih del.

Hvala za razumevanje.

Ekipa EIUS d.o.o. - VEP.si

Spoštovani uporabniki,

dne 12.7.2018 smo nadgradili podpisno komponento VEP.Podpis, ki je v uporabi v novi aplikaciji VEP.si.

Nadgradnjo komponente v operacijskem sistemu Windows izvedete po postopku, ki je opisan v nadaljevanju.

 

Navodilo za namestitev najnovejše verzije podpisne komponente VEP.Podpis

Vstopite v varen predal tako, da se prijavite s svojim certifikatom.

Po vstopu v varen predal se vam bo po nekaj sekundah prikazalo spodnje obvestilo. Inštalacijsko datoteko za namestitev podpisne komponente prevzamete s klikom na gumb "Nadgradi podpisno komponento".

Opozorilo: V primeru, da se ne začne samodejni prenos inštalacijske datoteke imate verjetno blokirana pojavna okna. Več o tem na povezavi: http://vep.si/index.php/podpora/navodila-za-registracijo/193-navodilo-za-uporabo-nove-podpisne-komponente-vep-si-2

Zaženete shranjeno inštalacijsko datoteko. V postopku namestitve podpisne komponente se vam bo prikazalo spodnje obvestilo v katerem izberete "Continue" za nadaljevanje namestitvenega postopka.

Ko bo postopek dokončan se vam bo prikazalo spodnje obvestilo. Okno zaprete s klikom na gumb "Close".

 

Pred začetkom uporabe oz. podpisovanjem je potrebno zapreti brskalnik in se ponovno prijaviti v varen predal.

 

V primeru, da bi imeli kakršne koli težave se lahko obrnete na našo podporo na tel. št. 01 426 53 76 in 08 385 98 40 ali na email naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Lep pozdrav,

Ekipa EIUS d.o.o. - VEP.si