VEP eRracun

V VEP.si predalu lahko na hiter in enostaven način sestavite e-račun, ki bo ustrezal vsem zahtevam naše zakonodaje. Za uporabo programa boste letno odšteli 5,00€, v katerih je vštetih 55 eRačunov. Za pošiljanje enostavnega e-računa boste odšteli le 0,09€. Z našimi strokovnimi svetovalci v tehnični podpori, ki čakajo na vaš klic, bo vaše delo postalo prijetno.

Poslovanje z državnimi institucijami

Enostavno in hitro

Varen elektronski predal omogoča tudi izdelavo e-računov. E-račun lahko sestavite v varnem predalu ali ga uvozite iz vašega računovodskega programa. Preko našega sistema bo e-račun poslan na UJP in od tam dostavljen končnemu prejemniku.

Želim odpreti poštni predal >

VEP VEPsi Vmesnik Icon

Enostaven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik VEP.si je narejen tako kot večina spletnih programov za pregled elektronske pošte, zato je uvajanje v delo z njim hitro in enostavno.

VEP VEP.si PostneKnjige Icon

Poštna knjiga

VEP.si hrani seznam vseh poslanih in prejetih pošiljk. Arhiviranje poštnih knjig v obliki pdf datotek ali tiskanje na papir je hitro in enostavno.

Cena

Cena

Naročnina za VEP.si: brezplačno
Uporaba VEP.si: brezplačno
Pošiljanje e-računa: 0,09 €
VEP Home Varnost cropped

 

 

Varnost in zasebnost

Vsebina vaše pošte je samo vaša

Varnostna politika podjetja in vrhunska tehnologija skrbita za popolno zaščito vsebine vaše pošte. Varne sobe z opremo izpolnjujejo najvišje standarde varnosti. Dostop do vsebine ima izključno prejemnik pošte.

Več > 

 

Podpora uporabnikom

Na voljo smo vam preko vseh komunikacijskih poti. Hitro in učinkovito vam pomagamo namestiti programsko opremo in vam nudimo pomoč pri uporabi.

VEP Home Support Navodila

Podrobna navodila po korakih za vse ključne postopke uporabe

Več >

VEP Home Support Hotline

Odprta telefonska linija s strokovnim svetovanjem

Več >

VEP Home Support FAQ

Odgovori na najpogostejša vprašanja uporabnikov

Več >

VEP Home Support TW

Pomoč na daljavo za hitre rešitve pri najzahtevnejših postopkih

Več >