Uporabnikom VEP.si omogočamo tehnično podporo.

Odgovore na pogosta vprašanja pri uporabi varnega elektronskega predala je mogoče poiskati med Odgovore na pogosto zastavljena vprašanja (FAQ):

Za pomoč prek elektronske pošte pošljite sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ki naj vključuje podrobni opis stanja, kar vključuje različico operacijskega sistema in naprave/programske opreme, stanje in obnašanje naprave/programske opreme, opis simptomov, zajete zaslonske slike sporočil o napakah ipd.

teamviewerPomoč na daljavo

Po potrebi se naši strokovnjaki lahko tudi neposredno povežejo preko spleta/na daljavo z računalnikom uporabnika s programom TeamViewer ali s programom ISL Light. Tako lahko tehnična podpora ob sočasnem telefonskem kontaktu  prevzame nadzor nad oddaljenim računalnikom uporabnika. Na ta način je pomoč lahko še bistveno bolj učinkovita.

S klikom na spodnjo povezavo prenesete program TeamViewer ali ISL Light na svoj računalnik. Ko se prenos zaključi poženite namestitveno datoteko in sledite navodilom za namestitev.