Varen elektronski predal VEP.si

Popeljite svojo komunikacijo na višjo raven. Uporabite varen elektronski predal VEP.si.

Uporaba predala je za prejemnike brezplačna, za pošiljatelje pa več kot 50% cenejša od pošiljanja običajne papirnate pošte – brez stroškov registracije in naročnine. 

VEP.si poštni predal v brskalniku je preprost za uporabo. Prednost je dostopnost vsebine na vseh napravah in vseh brskalnikih. Storitev je primerna za zasebne in poslovne uporabnike.

Z VEP.si lahko pošiljate komurkoli in prejemate vašo profesionalno pošto po elektronski poti z zagotovilom o verodostojnosti pošiljateljev in prejemnikov ter popolni varnosti pred nezaželenimi vdori in krajami.

Varnostna politika podjetja in vrhunska tehnologija skrbita za popolno zaščito vsebine vaše pošte. Varne sobe z opremo izpolnjujejo najvišje standarde varnosti. Dostop do vsebine ima izključno prejemnik pošte in pooblaščene oz. zaupanja vredne osebe. 

Varen elektronski predal uporabljamo predvsem za pošiljke, pri katerih je pomembna zanesljivost prejema in zaščita vsebine. Sem na primer sodijo vse pošiljke v uradnih sodnih postopkih (po ZPP, 141.a člen in v upravnih postopkih – ZUP ).

Varen elektronski predal VEP.si lahko uporabite za izmenjavo dokumentov kot (kvalificirano) storitev elektronske priporočene dostave, ki omogoča zanesljivo dostavo v pravno veljavni obliki, s povratnico (AR) ali brez (R).

VEP.si vam ponuja zanesljivost oddaje na način, da vedno imate potrdilo o oddani pošiljki kot tudi potrdilo o prejemu pošiljke oziroma podpisano povratnico. 

Prejemanje pošte v varnem elektronskem predalu VEP.si je mogoče le če je poslano preko sistema varne elektronske dostave in ne tiste poslane iz navadnih email naslovov.

VEP.si lahko uporabimo tudi za pošiljanje eRačuna proračunskim uporabnikom.

V primeru, da potrebujete pomoč ali dodatne informacije nas lahko kontaktirate na email naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na kontaktno številko 01 426 53 76.